Kapcsolat csomag – Kábelnet

Ideális választás nagyszülőknek, vagy bárkinek aki leginkább kapcsolattartásra pl. skype hívásokra használja az internetet, hiszen itt a letöltési sebesség mellett a feltöltési sebesség is legalább annyira fontos, hogy jó minőségben lássátok és halljátok egymást.

Kapcsolattartás akár a világ másik végéről is!

Kábelnet 120-as csomagunkkal könnyű a kapcsolattartás akár a szomszéd utcából akár a világ másik feléről hívjátok egymást. Minden vezetékes internet csomagunk korlátlan adatforgalmat biztosít, belépési díj nélkül!

 

Kábelnet120 – 120Mbit/s – 7.795 Ft

Kábelnet50 – 50 Mbit/s – 5.473 Ft

Kábelnet30 – 30 Mbit/s – 4.543 Ft

Kábelnet25 – 25 Mbit/s – 4.358 Ft

Kábelnet10 – 10 Mbit/s – 3.614 Ft

A havidíjak a modem árát és a szerelési költséget is tartalmazzák!

Határozott időtartamú szerződés vállalása esetén a létesítési díj bruttó 5000 Ft, határozatlan időtartamú szerződés vállalása esetén bruttó 7000 Ft. A kedvezményes E-számla (azaz elektronikus számla) választása esetén az ügyfél egy e-mailben küldött .pdf számlaképet kap és átutalással fizet. Jelen ajánlat Magyar Telekom területen érvényes.

Szóval a reklámokban látott sablon csomagot szeretnéd, vagy inkább azért fizetnél, amit tényleg használsz?

Válaszd ki a számodra ideális vezetékes internet csomagot és küld el az alábbi igénylőt! Az Externet szakértő munkatársa felhív, hogy felmérje az összes igényedet és ennek megfelelően segít kiválasztani a számodra legmegfelelőbb csomagot. A megrendelés és a szerződés a telefonbeszélgetés során történik.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.