Blog bejegyzések

Tisztázzuk végre: mi a különbség a garantált és a maximális letöltési sebesség között!

internet-csomagok-letöltési-sebességA szolgáltatók legtöbbször lenyűgöző számokkal próbálják eladni a csomagjaikat és szuper gyorsaságú internetet ígérnek, bámulatos letöltési sebességgel. A valóság azonban sokszor eltér az akciós ajánlattól. Ha tisztában vagy azzal, hogy mi az a sebesség, amit jogosan elvárhatsz, nem érhet csalódás!

5 dolog, amire érdemes figyelned az internetcsomag választásakor!

internet-csomagokA megfelelő internetcsomag kiválasztása nem egyszerű: rengeteg a jobbnál jobb (vagy csak annak tűnő…?) ajánlat, egymásra ígérnek a szolgáltatók, mi pedig hajlamosak vagyunk a TV reklámok hatására döntést hozni, ami később sok bosszúságot okozhat… Ahhoz, hogy ezt elkerüld néhány dolgot érdemes szem előtt tartanod az internetcsomagod vagy szolgáltatód kiválasztásánál.

Internet – kvíz

internet-csomagok-letöltési sebesség-mobilinternetElőfordult már Veled, hogy egy beszélgetés alkalmával kényelmetlenül érezted magad, mert nem értetted az informatikai szakkifejezéseket, mégsem merted megkérdezni? Vagy azt gondolod, hogy tudatos és tájékozott felhasználóként internet témában nem lehet Neked újat mondani? Válaszolj néhány rövid kérdésre és máris megtudod! 🙂