Mozi csomag – ADSL Internet

Ha az utóbbi évek sikerfilmjei és a kedvenc sorozatod összes évada ott lapul a számítógépeden, és még tovább bővítenéd a gyűjteményed akkor olyan internet előfizetés lesz a megfelelő számodra, ami nagy sávszélességet biztosít, hogy a letöltéseid szárnyaljanak!

Mozi Csomag tökéletes választás számodra!

Max – 30 Mbit/s – 4.822 Ft

Zulu – 20 Mbit/s – 4.729 Ft

Echo – 10 Mbit/s – 3.800 Ft

Golf – 5 Mbit/s – 3.243 Ft

 

Az ADSL internet havidíjak a modem árát és annak szerelési költségét nem tartalmazzák. A feltüntetett árak 2 év hűségidő vállalása mellett érvényesek. A modem ára bruttó 6990 Ft. A kedvezményes árat E-számla (azaz elektronikus számla) választása esetén biztosítjuk ügyfeleink rélszére. Az ügyfél egy e-mailben küldött .pdf számlaképet kap és átutalással fizet. Az ADSL internet lehetővé teszi, hogy a meglévő telefonvonalukon, külön hálózat kiépítése nélkül egyidőben telefonáljon és internetezzen. Amennyiben nincs szűksége telefonvonalra, abban az esetben lehetősége van telefonvonal nélküli ADSL, azaz Csupasz ADSL internet megrendelésére. Az ADSL internet előfizetéshez úgynevezett ADSL modemre van szűkség, melynek ára bruttó 6990 Ft. Az ADSL internet árait a hűségidőszak alatt az Externet Nyrt. garantálja.

A kérdés az, hogy a reklámokban látott sablon csomagot szeretnéd, vagy inkább azért fizetnél, amit tényleg használsz? Válaszd ki a számodra ideális internet előfizetést és küld el az alábbi igénylőt! Az Externet szakértő munkatársa felhív, hogy felmérje az összes igényedet és ennek megfelelően segít kiválasztani a számodra legmegfelelőbb csomagot. Az internet előfizetés megrendelése és a szerződés a telefonbeszélgetés során történik.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.