Családi csomag – KábelNet

A család minden tagjának szüksége lehet egy megbízható szélessávú internetkapcsolatra, legyen szó akár munkáról, tanulásról vagy családi filmezésről. Minden kábelnet csomagunk alapvető tulajdonsága a nagy sávszélesség és korlátlan adatforgalom.  

Válaszd a családi internetcsomagot!

Kábelnet120 – 120Mbit/s – 7.795 Ft

Kábelnet50 – 50 Mbit/s – 5.473 Ft

Kábelnet30 – 30 Mbit/s – 4.543 Ft

Kábelnet25 – 25 Mbit/s – 4.358 Ft

Kábelnet10 – 10 Mbit/s – 3.614 Ft

A csomagok ára pedig tartalmazza a modem árát és a beszerelési költségét is.

A feltüntetett árak 2 év hűségidő vállalása mellett érvényesek. Határozott időtartamú szerződés vállalása esetén a létesítési díj bruttó 5000 Ft, határozatlan időtartamú szerződés vállalása esetén bruttó 7000 Ft. A kedvezményes E-számla (azaz elektronikus számla) választása esetén az ügyfél egy e-mailben küldött .pdf számlaképet kap és átutalással fizet. Jelen ajánlat Magyar Telekom területen érvényes.

A kérdés az, hogy a reklámokban látott sablon csomagot szeretnéd, vagy azt, amire valóban szükséged van? Ha fontos számodra a gyors internet és a korlátlan adatforgalom, vedd fel felünk a kapcsolatot! 

Válaszd ki a számodra ideális internet csomagot és küld el az alábbi igénylőt! Az Externet szakértő munkatársa felhív, hogy felmérje az összes igényedet és ennek megfelelően segít kiválasztani a számodra legmegfelelőbb csomagot. A megrendelés és a szerződés a telefonbeszélgetés során történik.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.