Alapfokú Internet Szótár

internet-csomagok-letöltesi-sebességTe is jártál már úgy, hogy megtetszett egy a TV-ben látott internet csomag, és azt gondoltad, megtaláltad, amit keresel? Stabil internet kapcsolat, magas letöltési sebesség…
Majd a megrendelést követően, néhány hét használat után bebizonyosodott, hogy valójában nem ez a megfelelő csomag vagy internet szolgáltató a számodra.

Garantált vagy maximális letöltési sebesség?

A legtöbb internet szolgáltató hangzatos számadatokkal, minél nagyobb letöltési sebességgel igyekszik népszerűsíteni az internet csomagjait, a sok jobbnál jobb (-nak tűnő) ajánlat közül pedig nehéz kiválasztani a megfelelőt!

Ahhoz, hogy jó döntést hozz, először is tisztában kell lenned a saját igényeiddel és ismerned kell a leírásokban használt kifejezések jelentését. Például tudnod kell, mit jelent a letöltési sebesség, vagy miben különbözik a garantált és a maximális letöltési sebesség.

Az Alapfokú Internet Szótárunkban megtalálod a legfontosabb fogalmakat és magyarázatukat, érthetően! Ezeket a fogalmakat ismerve, más szemmel fogod nézni és összehasonlítani a szolgáltatók ajánlatait. (A miénket itt találod.)

Töltsd ki az űrlapot, és máris megkapod e-mailben!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.